رأی وحدت رویه شماره ۷۴۲ـ۶/۵/۱۳۹۴ هیأت عمومی دیوان عالی کشور 

غایت و هدف قانون گذار از وضع تبصره اصلاحی ذیل ماده ۴۷۸ قانون آیین دادرسی کیفری مصوّب سال ۱۳۹۲ این است که احکامی که پس از اجراء، قابل تدارک و جبران نیست و نسبت به آن تقاضای اعاده دادرسی شده قبل از حصول نتیجه تقاضا موقتاً به موقع اجراء گذارده نشود.

بر این مبنا و با توجه به قابلیت اجرای احکام قطعی کیفری، شعبه دیوان عالی کشور برای صدور دستور توقف اجرای حکم ابتدا باید درخواست را بررسی و ملاحظه و چنانچه نظر اعضای شعبه بر رد درخواست باشد صدور دستور توقف اجرای حکم امر بی فایده و لغوی است و به این جهت صدور این دستور در چنین مواردی به دلالت عقلی موافق مقصود قانون گذار نبوده و موضوعاً از شمول حکم مقرر در تبصره مذکور خارج است.

براین اساس، رأی شعبه سی و چهارم دیوان عالی کشور که با این نظر انطباق دارد صائب و موجه تشخیص می گردد. این رأی طبق ماده ۴۷۱ قانون آیین دادرسی کیفری مصوّب سال ۱۳۹۲ برای شعب دیوان عالی کشور لازم الاتباع است.

هیأت عمومی دیوان عالی کشور

برگرفته شده از موسسه حقوقی

 


دستمزد وکیل عالی ,دیوان ,کشور ,رأی ,دادرسی ,اجرای ,دیوان عالی ,عالی کشور ,عمومی دیوان ,هیأت عمومی ,کیفری مصوّب ,هیأت عمومی دیوان ,دادرسی کیفری مصوّب ,آیین دادرسی کیفری ,رویه شماره ۷۴۲ـ۶منبع

(ماده 38 قانون مالیات های مستقیم)

ویزای تحصیلی کانادا

*استفادت از فیس بوک صحیح نیست

طرح مجازات برای پیشگیری از انتقال کرونا

کاویدن "خودکشی" در ایران

قانون اصلاح موادي از قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز

رأی وحدت رویه شماره ۷۴۲ـ۶/۵/۱۳۹۴ هیأت عمومی دیوان عالی کشور

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مکمل های ورزشی برای لاغری و چاقی Lkjhgfds انجمن موسیقی شهر بلداجی ایمن سبز فروش ارزان لوازم یدکی هیوندای لاستيك كومهو فروش انواع ماشین خارجی موسسه فرهنگی هنری ایفا سایت تفریحی گناهان کبیره